M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:07 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Судак хороший. Складові для страви: судак — 1-1,5 кг, корінь петрушки, селери, беремо моркву — все по 1 шт., Кориця, гвоздика, перець чорний горошком — по 5 г, зелень петрушки і кропу — по 20 г. Бажано для приготування взяти великого судака, очистити від луски, зябер і нутрощів, порізати на великі шматки, додати коріння, зелені і спецій, долити води і зварити рибу. Відварити в тій же воді 20 картоплин, 20 раків. Все це облити грибним соусом.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |