M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:05 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Оселедець в маринаді.
Не завжди оселедець буває готовим блюдом. Радимо самим навчитися маринувати рибу. Тушки (або філе) замороженого оселедця розморозити, вимити, порізати на шматки і укласти в неокисляєму емальовану посуду, залити холодним маринадом, олією і витримати на холоді протягом доби, маринад приготувати так: винний оцет розвести водою (1:1); додавши сирої цибуля, відварну моркву, лавровий лист, запашний перець, корицю і цукор, прокип’ятити. Також до столу разом з оселедцем бажано подавати горячие блюда наприклад картошку пюре Подавати до столу під маринадом. Оселедець — 50 г, масло рослинне — 5 г; для маринаду: оцет — 6 г, цибуля ріпчаста — 15 г, морква — 10 г, цукор — 3 г, спеції.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |