M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:59 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для приготування котлет беремо 500 г. свинини, 2 столові ложки жиру, сіль, чорний мелений перець. З свинини нарізати котлети з кісточками. Кісточки зачистити, кінці загострити. Котлети відбити сапою, посолити, поперчити, обсмажити з обох сторін на розігрітій сковороді з жиром до утворення рум’яної скоринки. Подавати до столу з зеленим салатом, моченою брусницею, цвітною капустою, консервованою сливою, огірками, помідорами, маслинами, часточками лимона, зеленною петрушкою.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |