M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:57 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Телятина в майонезі. 07/12/2011 · Рубрика: Як приготувати м'ясо, Як приготувати майонез
Телятина в майонезі.
Для приготування беремо 1 кг телятини (від задньої ноги), 1 / 2 головки часнику, по 1 шт. цибулі, моркви, петрушки та селери, 2 склянки води, сіль і перець за смаком.
Для пиготування майонезу беремо 500 г рослинного масла, 1 жовток, 2 чайні ложки цукру, 1 лимон, сіль, перець і оцет за смаком.
Промите м’ясо відбити сапою, щоб вийшов тонкий шматок, змастити його розтертим з сіллю часником, поперчити, згорнути рулетом туго, загорнути щільно в серветку, перев’язати шпагатом через кожні 3-4 см, як рулет, покласти в каструлю або довгасту жаровню, залити киплячим посоленим відваром з води з корінням так, щоб весь рулет був покритий рідиною, поставити на сильний вогонь, закип’ятити, зменшити вогонь і варити на слабкому вогні наближено 2 ч. Остудити м’ясо в бульйоні, потім вийняти, обсушити, нарізати товстими скибами, розкласти на блюдо, залити майонезом. Навколо м’яса покласти шматочки відварних, нарізаних кубиками овочів, підбираючи за кольорами: морква, ріпа, буряк, зелений горошок, свіжі та солоні огірки, рубану зелень петрушки і кропу.
Цікаво: У вас є немовля тоді коляска chicco trio enjoy те що вам потрібно, в такій дитячі колясці ваші дитині завжди буде зручно і затишно.
Приготування майонезу. Жовток і цукор добре розтерти, додати 1 ст. ложку лимонного соку або оцту. Розтираючи безперервно, додавати потроху масло. Коли вийде густа маса, розбавити оцтом і холодним бульйоном, в якому варилося м’ясо, посолити за смаком і якщо потрібно, додати лимонного соку або оцту. Соус для цієї страви має бути досить густим, тому розбавляти його потрібно дуже невеликою кількістю рідини.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |