M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:56 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для приготування цієї смачної страви треба взяти: 150 грам свинини, далі 75 грам огірків, обов’язково 50 г. свинячого жиру та стільки ж томатної пасти, цукру 15 г , солі, 5 грам глутамату натрію, 1 курячий білок, 15 грам крохмалю, 10 грам цибулі, та 5 грам часнику.
Далі беремо м’якоть свинини яку нарізаємо скибочками завдовжки біля 3 см, покладемо в посуд, додаємо суміш з білка та крохмалю, розведеного чистою водою, якщо нема такої то доставка воды Киев допоможе, добре перемішати. Огірки пофантазувавши нарізати ромбиками потім солими.
Сковороду з жиром потрібно розігріти і туди покласти свинині шматочки які ми нарізали, усе швидко перемішати, щоб шматочки не склеїлися, до у сього додати томатну пасту, обсмажити, опустити туди дрібно нарізану цибулю та часник. При виділені при смажені, аромату цибулі і часника, додати у страву нарізані огірки, цукор та сіль за смаком і глутамат натрію, добре знову перемішати.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |