M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:53 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| так, як приготувати цей кулінарний рецепт. М’ясо ріжемо на пластики, злегка відбиваємо і ложимо в холодильник хвилин на 10 (воно повинно бути холодним), потім кидаємо на розпечену сковороду з маслом, на сильний вогонь. Обсмажуємо швидко з обох сторін, викладаємо на деко, на м’ясо викладаємо нарізану кільцями цибулю, попередньо вимочену в воді з оцтом (це потім надасть пікантний смак для м’яса). Нарізаємо печериці й хвилин на 15 в духовку на середній вогонь, поки це у нас запікається у духовці, тремо сир, додаємо в нього трохи майонезу; ріжемо тонкими кільцями помідор і на наше м’ясо все це викладаємо і все це потім залишаємо в духовці хвилин на 10 — потім викладаємо на тарілку і прикрашаємо все зеленню. Далі смачного. А на кухні завжди згодиться электромясорубка особливо коли ви надумали приготувати котлети або вам потрібно багато фаршу чи потрібна особлива начинка для ваших кулінарних виробів.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |