M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:51 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Яловичина, смажена соломкою з цитрусової цедрою
Для приготування страви беремо — 500 грам яловичини, 5 грам апельсинової цедри або мандаринової, 1 штука стручкового червоного перцю, рослинного масла 500 грам (для фритюру), вина 20 грам, 15 грам цукру, 5 грам солі, 15 грам кунжутного масла, 1 грам глутамату натрію, 1 г імбиру в порошку.
Яловичину потрібно нарізати тонкою соломкою. Зняти треба і шкірку з мандарина чи апельсина. Цедру нарізати мандарина соломкою. Перець стручковий очистити потім промити, видалити плодоніжки та його насіння, теж ріжемо його соломкою.
Яловичину нрізану соломкою обсмажуємо її у фритюрі до темно-червоного вигляду, відкинути потім на друшляк, дати стекти з неї маслу. Потім у сковороді з невеликою кількістю масла обсмажити стручковий перець, додати туди імбир, далі бульйон та вино, сіль та цукор за смаком, глутамат натрію, довести все це на сильному вогні до повного кипіння, зняти з страви піну, опустити потім яловичу соломку і цедру все це тушкувати на невеликому вогні 40 хв. Далі випарюємо бульйон на дуже сильному вогні, зерху полити блюдо кунжутним маслом.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |