»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Cмалець (Cмалець)
Cмалець
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:49 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Cмалець

Жир ріжеться невеликими шматочками і витоплюється на сковорідці, потім шкварки, що утворилися в момент витоплювання, витягуються з топленого жиру, ось на цьому жиру-смальці можна вже продовжувати, готувати і м’ясо, смажити картоплю чи будь-що.

Є ще спосіб вилучення жиру смальцю методом виварювання його в скороварці у воді, з невеликим додаванням (можна і без цього) молока. Жир ріжеться шматочками, заливається водою і варитися в закритій скороварці. Після остиглий смалець акуратненько збирається зверху, складається в банку, при цьому бажано, щоб вода не була присутня на шматках cмальцю, її можна прибрати, приклавши що вбирає вологу серветку. Зберігати такий смалець можна в холодильнику кілька днів, вживаючи в міру потреби.Також для приготування страв корисно конжутне масло і польза кунжутного масла велика так як воно багато на вітаміни та антиоксиданти.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Cмалець (Cмалець)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz