M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:49 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Cмалець
Жир ріжеться невеликими шматочками і витоплюється на сковорідці, потім шкварки, що утворилися в момент витоплювання, витягуються з топленого жиру, ось на цьому жиру-смальці можна вже продовжувати, готувати і м’ясо, смажити картоплю чи будь-що.
Є ще спосіб вилучення жиру смальцю методом виварювання його в скороварці у воді, з невеликим додаванням (можна і без цього) молока. Жир ріжеться шматочками, заливається водою і варитися в закритій скороварці. Після остиглий смалець акуратненько збирається зверху, складається в банку, при цьому бажано, щоб вода не була присутня на шматках cмальцю, її можна прибрати, приклавши що вбирає вологу серветку. Зберігати такий смалець можна в холодильнику кілька днів, вживаючи в міру потреби.Також для приготування страв корисно конжутне масло і польза кунжутного масла велика так як воно багато на вітаміни та антиоксиданти.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |