M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:49 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| иготовляється тісто як на пельмені, але м’якше. Розкочується точно так само. Ріжеться картопля дрібним кубиком. Береться фарш — краще баранячий і дуже жирний, цибуля рубається в дрібну крихту. Додається сіль, чорний перець. Все це перемішується і викладається по діагоналі листа тіста в довгий такий горбик. Якщо ви щасливець і у вас є курдючне сало — ріжете невеликими шматочками і викладайте поверх гірки ч / з 2-3 см, або можна взяти звичайне вершкове масло. Завертайте це все в тісто, отриманий рулет заліплює, кладете на піддон і ставите на киплячу воду (не забувайте щільно закривати). Чекаємо 40 хвилин — готово
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |