M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:47 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| ПЕЧІНКА В СМЕТАНІ.
Для риготування страви потрібна середня цибулина — 1 шт, також беремо масло або маргарин — 2 ст ложки, печінка — 200 г, сметана — 2 ст ложки, борошно — 1 чайна ложка
Спочатку нарізаємо дрібно цибулину, далі масло і цибулю покласти в ємність і нагрівати 2-4 хвилини (100% потужності), поки цибуля не стане м’якою. Печінку наріжте шматочками, покладіть до цибулі, влийте 2 ст ложки води і тушкуйте під кришкою на повній потужності 8-10 хв. Вийміть з печі і посоліть за смаком. Сметану змішайте з маслом і борошном і залийте печінку. Жарте на повнії потужності 3 хв, перемішайте, і ще 3 хв на повній потужності.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |