M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:46 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Як приготувати холодець.
І так приготуємо смачний холодець, а для цього беремо свинячі ноги приблизно від цукрової кісточки (так називається колінна чашка) і нижче. З неї навар дуже смачний виходить, особливо, коли багато-багато сухожиль і хрящиків. Заливаємо для приготування холодця водою найбільшу каструлю літрів 10, кладемо цибулю ріпчасту і морквину, через деякий час дістаємо їх назад з бульйону. Ноги варимо 5 годин, поки не википить половина або 2 / 3 бульйону, в самому кінці варіння солимо і перчимо до смаку, потім знімаємо для холодця з кісток м’ясо, ріжимо його на шматочки або розтаскуємо виделкою, складаємо в тарілки і заливаємо ще гарячим бульйоном, додаємо часник , для посилення смаку.
Остаточно застиглий холодець подають зазвичай з хріном і гірчицею.
Іноді деякі гурмани у остигаючу, але ще не до кінця застиглу масу холодцю додають дуже дрібно нарізані шматочки солодкого перцю, їх зелені, червоні і жовтогарячі іскри не тільки прикрасять зовні холодець, але додадуть йому дещо інший вишуканий смак
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |