M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:46 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Печінка свиняча, смажена шматком, з відвареною картоплею
Пля приготування цієї страви потрібно взяти такі продукти харчування: 1 кг. свинячої печінки, 100 г топленого масла, 150 г. шпіка, 150 г. сметани, 1 столова ложка борошна, півтори склянки бульйону або молока, 1 цибулина, 400 г картоплі, 2 столових ложки рубаної зелені, перець і сіль за смаком.
Печінка очистити від плівки і вимочити в холодній воді, міняючи воду. Просушити печінку, після чого нашпигувати проти волокон тонкими шматочками шпику і швидко обсмажити в сильно розігрітій олії. Зняти зі сковороди, поперчити, посолити. На сковороді, де обсмажувалася печінка, обсмажити дрібно нарізану цибулю, всипати борошно, розмішати, щоб не було грудок, посолити і розбавити молоком або бульйоном, прокип’ятити, розмішати із спетаной.
Печінку покласти в каструлю, залити соусом і поставити каструлю на пар, тобто в інший посуд зі злегка киплячою водою; стежити, щоб соус не закипів, інакше печінка буде твердою. Тримати на пару 20 — 30 хв. Тоді преба відварити картоплю, злити воду, обсушити його, залити розтопленим маслом, засипати зеленню, накрити кришкою і добре потрясти, щоб зелінь і масло рівномірно обволокло картоплю.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |