M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:46 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Біфштекс сумчастий
Вирізка яловича — 250 р. Для начинки: масло вершкове — 20 г, гриби свіжі — 60 г, петрушка зелень — 5 г, сухарі панірувальні — 15 г, цедра лимонна — 10 г, яйце варене — 0,5 шт., Сіль, мелений чорний перець, паприка мелена.
Крупно нарізані гриби (шампіньйони) обсмажити 5 хв у вершковому маслі, додати сухарі, петрушку, цедру лимона і збите яйце. Заправити масу сіллю, чорним меленим перцем, паприкою. Шматок вирізки надрізати по довжині, закласти в надріз гриби з сухарями і яйцем, зашити і обсмажити в олії з обох сторін. М’ясо витримати 2 год у духовці при 180 С, часто поливаючи соком.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |