»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Біфштекс сумчастий (Біфштекс сумчастий)
Біфштекс сумчастий
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:45 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Біфштекс сумчастий

Вирізка яловича — 250 р. Для начинки: масло вершкове — 20 г, гриби свіжі — 60 г, петрушка зелень — 5 г, сухарі панірувальні — 15 г, цедра лимонна — 10 г, яйце варене — 0,5 шт., Сіль, мелений чорний перець, паприка мелена.

Крупно нарізані гриби (шампіньйони) обсмажити 5 хв у вершковому маслі, додати сухарі, петрушку, цедру лимона і збите яйце. Заправити масу сіллю, чорним меленим перцем, паприкою. Шматок вирізки надрізати по довжині, закласти в надріз гриби з сухарями і яйцем, зашити і обсмажити в олії з обох сторін. М’ясо витримати 2 год у духовці при 180 С, часто поливаючи соком.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Біфштекс сумчастий (Біфштекс сумчастий)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz