M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:39 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Рис готуємо в духовці.
Для приготування цієї смачної страви з рису потрібно спочатку нагріти духовку . Для блюда беремо в шафі, або йдемо купувати на базар 350 г. рису, ще 3 л. води, 15 грам солі, 60 г. вершкового масла.
Всипати потрібно вимитий рис у киплячу солону воду. Варити його треба — 10 хвилин. Злити потім з нього воду. Додати туди вершкове масло, обережно все перемішати, до однорідної маси.
Закрити каструлю з стравою з рисом та поставити в теплу духовку на 25 хвилин, щоб дійшов.
Зерна рису залишаються цілими, але будуть м’якими. Цей рис можна подавати, як окреме блюдо, або як чудовий гарнір до інших смачних страв або салатів. Усі мої родичі та я також щось схоже готовим в аэрогриле зберігаючи при цьому усі поживні речовини та вітаміни і дуже смачно виходить. Багато дузів , які у нас гостювали не раз запитували смачні рецепти страв приготовлених разом з чудовим помічником на кухні — аерогрілем.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |