M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:39 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для приготування цього блюда потрібно взяти — 2 головки цибулі, 2 курачих яйця, свіжу зелень петрушки, 25 грамм олії, 2 чашки рису вареного холодного, 20 грамм соєвого соусу.
Для приготування потрібно нарізати цибулю кільцями тонко. Збиваємо в посуді курачі яйця, туди ж потрібно насипати дрібно нарізану петрушку. Також ви можете ще приготувати лагман в якості другої страви.
Далі обсмажуємо цибульку в рослиній олії до золотистого кольору. Додаємо туди рис, добре тоді все це перемішати і долі смажити, потрібно постійно помішувати, протягом 5 хвилин. В масу яку ми отримали додати збиті яйця, і далі продовжувати помішувати, довести все це до повної готовності. Далі приготовану страву заправити соєвим соусом и приємного апетиту.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |