M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:38 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Закуска морська.
Для приготування цієї закуски потрібно взяти: Мерлуза або інша риба — 300 г, 8-10 філе анчоусів, 300 г картоплі, 2 солоних огірки, 3-4 помідори, 1 печений червоний буряк, 1 головка ріпчастої цибулі, 3-4 зварених круто яйця, 6 ст.л. майонезу, 12-16 маслин, 3-4 ст.ложки рослинного масла, петрушка, чорний перець, лимон, оцет, сіль.
Популярные кулинарные рецепты и новые вы всегда сможете найти на golodovke.net
Очищену картоплю зварити в підсоленій воді, нарізати кубиками. Змішати з цибулею, нарізаною соломкою, солоними огірками, нарізаними кубиками, і петрушкою. Залити все це маринадом, приготованим з оцту, рослинного масла і солі. Викласти суміш гіркою в середині блюда, а зверху радіально від її центру, прикрашене маслинами, розкласти філе анчоусів. Близько картопляного салату зробити вінок з звареної в трохи підсоленій і підкисленій 1 чайною ложкою оцту воді риби, очищеної від кісток і змішаної з майонезом. Буряк нарізати скибочками, покласти на 20 хвилин в маринад, приготований з оцту, солі і декількох крапель рослинного масла, близько риби укласти по черзі скибочки буряка, часточки помідорів та яєць. Маслини розкласти між філе анчоусів, а лимон, розрізаний на 4 частини, навколо нього.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |