M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:37 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Рагу по-БОЛОНСЬКИЙ
На 400 грамів макаронних виробів вам потрібно: 200 грамів яловичини провернути через м’ясорубку або подрібненої іншим способом, 2 курячі печінки, 25 грамів сухих грибів, 1 цибулина, 1 невелика морквина, 1 гілочка селери, пучок петрушки, 3 столові ложки томат пасти, 30 грамів свинячої грудинки, 20 грамів вершкового масла, 50 грамів тертого твердого сиру, щіпка цукру (за смаком), щіпка меленого мускатного горіха, сіль і перець.
Розмочити в теплій воді сухі гриби. Тим часом крупно наріжте грудинку разом з петрушкою і зубчиком часнику. Окремо дрібно нарубати цибулю, моркву і селеру. Обсмажте нарубану зелень і овочі разом з нарізаною грудинкою в вершковому маслі протягом 10 хвилин. Потім додайте проверчене м’ясо і обсмажуйте його до тих пір поки воно не посвітлішає. Після цього влийте вино і почекайте поки воно не випарується. Тільки після цього влийте томат-пасту, розведену невеликою кількістю теплої води. Посоліть, поперчіть, додайте (за смаком) дрібку цукру і тертого мускатного горіха, потім крупно нарізані гриби і курячу печінку. Накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні протягом години. Відваріть макарони, викладіть в них соус, перемішайте і посипте тертим сиром.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |