»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Рагу по-БОЛОНСЬКИЙ (Рагу по-БОЛОНСЬКИЙ)
Рагу по-БОЛОНСЬКИЙ
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:37 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Рагу по-БОЛОНСЬКИЙ

На 400 грамів макаронних виробів вам потрібно: 200 грамів яловичини провернути через м’ясорубку або подрібненої іншим способом, 2 курячі печінки, 25 грамів сухих грибів, 1 цибулина, 1 невелика морквина, 1 гілочка селери, пучок петрушки, 3 столові ложки томат пасти, 30 грамів свинячої грудинки, 20 грамів вершкового масла, 50 грамів тертого твердого сиру, щіпка цукру (за смаком), щіпка меленого мускатного горіха, сіль і перець.

Розмочити в теплій воді сухі гриби. Тим часом крупно наріжте грудинку разом з петрушкою і зубчиком часнику. Окремо дрібно нарубати цибулю, моркву і селеру. Обсмажте нарубану зелень і овочі разом з нарізаною грудинкою в вершковому маслі протягом 10 хвилин. Потім додайте проверчене м’ясо і обсмажуйте його до тих пір поки воно не посвітлішає. Після цього влийте вино і почекайте поки воно не випарується. Тільки після цього влийте томат-пасту, розведену невеликою кількістю теплої води. Посоліть, поперчіть, додайте (за смаком) дрібку цукру і тертого мускатного горіха, потім крупно нарізані гриби і курячу печінку. Накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні протягом години. Відваріть макарони, викладіть в них соус, перемішайте і посипте тертим сиром.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Рагу по-БОЛОНСЬКИЙ (Рагу по-БОЛОНСЬКИЙ)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz