»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Ширін — ПЛОВ (Ширін — ПЛОВ)
Ширін — ПЛОВ
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:37 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Ширін — ПЛОВ

Рис перебираємо і замочуємо в холодній воді не на довго. Потім варимо до напівготовності і відкидаємо на друшляк. В каструлю або казанок кладемо вершкове (топлене) масло і нагріваємо. Висипаємо в нього рис, родзинки і курагу, додаємо цукор, перемішуємо і далі до готовності, як звичайно. В оригіналі на дно казана кладеться лаваш, і все висипається на нього. Родзинки і курагу можна обсмажити попередньо. Чи не забудь рис посолити при попередньому варінні, пропорція приблизно на двох людей : рису 400 гр., масла 100, 20-50 родзинок (за смаком), 100-150 кураги. Правда це не зовсім быстрый ужин, але дуже смачно, цукор додаємо за смаком.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Ширін — ПЛОВ (Ширін — ПЛОВ)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz