M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:37 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Ширін — ПЛОВ
Рис перебираємо і замочуємо в холодній воді не на довго. Потім варимо до напівготовності і відкидаємо на друшляк. В каструлю або казанок кладемо вершкове (топлене) масло і нагріваємо. Висипаємо в нього рис, родзинки і курагу, додаємо цукор, перемішуємо і далі до готовності, як звичайно. В оригіналі на дно казана кладеться лаваш, і все висипається на нього. Родзинки і курагу можна обсмажити попередньо. Чи не забудь рис посолити при попередньому варінні, пропорція приблизно на двох людей : рису 400 гр., масла 100, 20-50 родзинок (за смаком), 100-150 кураги. Правда це не зовсім быстрый ужин, але дуже смачно, цукор додаємо за смаком.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |