»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Ікра кабачкова (ретро СРСР). (Ікра кабачкова (ретро СРСР).)
Ікра кабачкова (ретро СРСР).
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:36 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Ікра кабачкова (ретро СРСР)

Ікра кабачкова варіант перший.
На 3 кг очищених кабачків беремо 1кг моркви та 1кг цибулі. Натерти на тертці кабачки, моркву, цибулю нашаткувати. Додати до всього цього 1 ст олії і кип’ятити на повільному вогні 1 час. Положіть тепер туди трохи солі і 1 ст цукру. Потрібно кип’ятити ще годину. Покласти знову туди 0.5 л м’якоті помідорів, гіркий перець і знову прокип’ятити ще час. За 10 хв до закінчення варіння добавити 1 ст ложку ессенціі.

Приготування ікри кабачкової варіант другий.
Беремо для цього 1 кг кабачків, 70 г цибулі, 60 г. олії, 1 ч.л. 9 -% оцту, 3 часточки часнику, по 2 стебла петpушки та укpопа, по 1.5 г меленого чоpного і запашного пеpцю. Кабачки вимити, обpізати з 2-х стоpон, наpізати кpужки товщиною 1-1.5 см, обжаpити в маслі до легкої золотистої кірки. Часник помільчити, pозтеpти з сіллю. Зелень подрібнити. Кабачки пpопустити чеpез мясоpубку, з’єднати з обжаpенною цибулею і всім іншим. Покласти масу в банки і стеpилізовати в киплячій — літpовие банки — 90 хв.

Мне больше всего нравится японский стиль особенно в оформлении интерьера кухни.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Ікра кабачкова (ретро СРСР). (Ікра кабачкова (ретро СРСР).)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz