M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:36 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Ікра кабачкова (ретро СРСР)
Ікра кабачкова варіант перший. На 3 кг очищених кабачків беремо 1кг моркви та 1кг цибулі. Натерти на тертці кабачки, моркву, цибулю нашаткувати. Додати до всього цього 1 ст олії і кип’ятити на повільному вогні 1 час. Положіть тепер туди трохи солі і 1 ст цукру. Потрібно кип’ятити ще годину. Покласти знову туди 0.5 л м’якоті помідорів, гіркий перець і знову прокип’ятити ще час. За 10 хв до закінчення варіння добавити 1 ст ложку ессенціі.
Приготування ікри кабачкової варіант другий. Беремо для цього 1 кг кабачків, 70 г цибулі, 60 г. олії, 1 ч.л. 9 -% оцту, 3 часточки часнику, по 2 стебла петpушки та укpопа, по 1.5 г меленого чоpного і запашного пеpцю. Кабачки вимити, обpізати з 2-х стоpон, наpізати кpужки товщиною 1-1.5 см, обжаpити в маслі до легкої золотистої кірки. Часник помільчити, pозтеpти з сіллю. Зелень подрібнити. Кабачки пpопустити чеpез мясоpубку, з’єднати з обжаpенною цибулею і всім іншим. Покласти масу в банки і стеpилізовати в киплячій — літpовие банки — 90 хв.
Мне больше всего нравится японский стиль особенно в оформлении интерьера кухни.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |