»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Оселедець під шубою по-новому. (Оселедець під шубою по-новому.)
Оселедець під шубою по-новому.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:33 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline

Ми всі накриваємо стіл перед боєм курантів. І «оселедцем під шубою» на ньому вже нікого не здивуєш. У нас у всіх по традиції вже утворилося певне меню. Іншими сказати словами, є страви, від яких ми всеж не можемо відмовитися з року в рік. Не можна, наприклад, відмовитися від «оселедця під шубою». Традиції на те і традиції, щоб ми їх шанували і не забували, але можна іноді вдатися до незначних змін.

Інгредієнти «оселедця під шубою» звично викладають шарами і прикрашають хто чим (зелень, маслини). І от саме його зовнішній вигляд ми і будемо змінювати. Від вас вимагається все ті ж інгредієнти, а також потрібна фольга або харчова плівка.

Відрізок фольги розкладаємо на столі і на нього викладаємо буряк, який далі потрібно змастити майонезом. Чим жирніше буде та густіше майонез — тим краще, і бажано, щоб він характеризувався насиченими смаковими якостями. І так далі шар за шаром (не порушуючи традицію). Але врахуйте, що наступний шар за розмірами повинен бути менше попереднього. Не забуваємо змащувати шари майонезом. Найменший шар — оселедець, його необхідно викласти «брусочком». Після надаємо апетитну форму самому вмісту страви — повинен вийти рулет, для чого й потрібна фольга. Ставимо наше творіння в холодильник до її повної просочення. Раджу вдома використовувати электролюкс холодильники вони надійні економні та мають стильний вигляд.

Треба пам’ятати, що, незважаючи на всі наші маніпуляції, рулет можна легко пошкодити, тому акуратність не завадить. Тому, краще зробити пару коротких рулетів (біля 25 см), ніж один довгий. Як прикрашати «шубу» — вирішуйте самі, це у вашій владі. Бувають випадки, коли ви донезмоги стисненні в часі і чекати півдня, коли просочиться рулет, ви не можете. Тут можна вдатися до хитрощів. Прискорте процес власноруч, тим більше, що це не зажадає яких-небудь особливих трудовитрат. Вам знадобиться миска, туди ви будете розміщувати всі інгредієнти по черзі і змішувати їх з майонезом. Залишиться почекати, щоб салат малість «схопився». Форма буде триматися ще краще, якщо додати желатин. У даному випадку у такого салату буде інша консистенція та трохи інший смак страви — на любителя. Взагалі, якщо чесно, відокремити фольгу від рулету не складно, але якщо для вас це вперше, можете полегшити процес — використовуйте рослинне масло, змастивши їм фольгу.

Хтось тре інгредієнти на тертці, хтось ріже їх кубиками. Перший всеж варіант краще. Бажаєте ще більше здивувати своїх гостей — замініть основного інгредієнту. Ікра може виконувати роль оселедця. Скористайтеся ікрою оселедця або ікрою підкопченими лосося (продається в баночках, звичайно використовується для бутербродів). Зміниться тоді не тільки смак, але і салат буде тоді ніжніше, ніж просто з оселедцем.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Оселедець під шубою по-новому. (Оселедець під шубою по-новому.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz