M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:30 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Кабачкова ікра, для тих, хто любить ніжну консистенцію.
Є багато рецептів для того, щоб приготувати кабачкову ікру. Ось один з цих рецептів. Для тих, хто любить ніжну консистенцію, ми рекомендуємо за 5 хв. до готовності кабачків пропустити їх через м’ясорубку або подрібнити блендером, у вас тоді вийде пюре. Рекомендуємо також перед тим як нарізати болгарський перець і помідори, зняти з них шкіру, обшпаривши перед цим окропом. Якщо ви вирішите закатати ікру в банки на зиму, то рекомендуємо додати трохи більше соняшникової олії, так вона довше збережеться. І рекомендуємо закочувати в стерилізовані банки!
1300 г кабачків 200 г моркви 2 шт. солодкого болгарського перцю 300 г помідорів червоних 2 шт. ріпчастої цибулі 70 мл оливкової олії 10 г базиліка 5 г кінзи 5 г петрушки 5 г кропу 1 головка чесника 1 ч.л. морської солі 1 г цукру
Кабачки, моркву, перець, помідори, цибуля — все спочатку миємо, потім чистимо від шкірки і нарізаємо кубиками. На розігріту сковороду наливаємо масло і обсмажуємо кабачки і відставляємо в бік. На іншій сковороді по-глибше на маслі обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки. Потім з інтервалом у дві хвилинки додаємо до цибулі моркву, перець і помідори. Після 20 хвилин тушкуємо на маленькому вогні. Додаємо зелень і часник, тушкуємо до готовності.
Потім додаємо кабачки, солимо і додаємо цукор. Тушкуємо ще десь 10-15 хвилинок. Готово.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |