M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:26 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для котлет нам знадобиться:
500г м’ясного фаршу, 200г твердого сиру, 200г шампіньйонів, 2 цибулини, 1 яйце, 2 яблука, 2 ст. л. приправи для фаршу, 1ст.л. рослинної олії, 5-6 гілочок м’яти і базиліка, сіль і перець за смаком
Для соусу:
1 цибулина, 2 болгарських перцю, 3 помідори, 1 ст.л рослинного масла, 1ст. л. цукру, сіль за смаком, 0,5 ст. червоного вина, 2 ст.л нарізаної м’яти.
Для соусу вимийте овочі. Занурте помідори в окріп, зніміть шкірку і поріжте разом з цибулею кубиками, а перець — ромбиками. Додайте м’яту, сіль, цукор, 1ст. л. рослинної олії, вино і поставте в СВЧ-піч. Готуйте 15-18 хв. Потім перелийте в соусник.
Так же предлагаем попробовать какая на вкус говядина запеченная на едалайт очень пикантное блюдо на второе.
Для начинки дрібно наріжте цибулю і гриби. Готуйте в мікрохвильовці 5 хв. Дістаньте і добавте натертий сир. У фарш вбийте яйце, всипте приправи, сіль і перець. Розмішайте і підготуйте коржі. Покладіть начинку і сформуйте котлети. Очистіть яблука, наріжте кубиками і обліпити ними котлети. На дно посуду укладіть листя м’яти і базиліка, налийте 1 ст. л. рослинної олії і покладіть котлети. Готуйте в мікрохвильовці 15-20 хв.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |