»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » ІСПАНСЬКИЙ ПЛОВ (ІСПАНСЬКИЙ ПЛОВ)
ІСПАНСЬКИЙ ПЛОВ
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:19 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Нарізаємо для приготування дрібно ногу баранячу. Натираємо моркву на тертці крупній, а ще можна пофантазувавши нарізати як «моркву по корейськи». Наливаємо туди в казан 200 г. рослинного масла.

Кидаємо в казан одну цибулину, щоб вбити оліїний запах. Ріжемо цибулю напівколами. Коли масло закипає — цибулину з нього потрібно викинути. У закипіле масло кладемо м’ясо, коли м’ясо засмажиться — сік з казана виливаємо в окремий посуд. Газовая плита Одесса працює, а ми кидаємо в казан до м’яса моркву, перемішуємо, потім покриваємо ще нарізаною цибулею і дрібно порізаним часником (1 головка). Додаємо спеції: барбарис, перець, Зеру.

Трохи тушкуємо все на повільному вогні. Потім засипаємо сухий рис, заливаємо сік від м’яса, заливаємо все окропом «на два пальці вище рівня рису «. Коли вода вбереться, встромляю в рис 3 головки нечищеного, але митого часнику і продовжуємо готувати. Після цього зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і чекаємо 20 хв.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » ІСПАНСЬКИЙ ПЛОВ (ІСПАНСЬКИЙ ПЛОВ)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz