M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:17 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Як приготувати Тефтельки з смачною начинкою і соусом.
Щоб приготувати тефтелі ми беремо:
1 кг курячої грудинки 130 гр гречки 3 невеликих цибулини 4 зубчики часнику свіжу зелень 3 плавлених сирка 150 гр сметани 2 яйця 70 мл вершків спеції соняшникова олія (щоб змастити деко)
Готуємо тефтелі як радить — modanaedu і так приступимо до приготування:
Відокремлюємо м’ясо курки від кісток і шкіри. Очищаємо часник, цибуля, зелень миємо.
Відварюємо гречану крупу (не до готовності) і після даємо охолонути трохи.
Робимо фарш пропускаючи через м’ясорубку м’ясо курки, зелень, цибулю і часник. Потім у фарш додаємо гречку, яйця і спеції. Даємо охолонути в холодильнику десь до 30 хвилин.
Плавлений сирок нарізаємо кубиками, вони будуть служити начинкою для наших тефтель, але половинку нарізаного сиру ми залишимо для соусу.
Робимо кругленькі тефтелі і не забуваємо ложити в середину шматочок плавленого сиру. Викладаємо готові тефтелі у форму для запікання, попередньо змастивши її олією.
Наш соус буде складатися з сметани, вершків, плавленого сиру, солі та зелені. Всі інгредієнти змішуємо і виливаємо зверху на тефтелі.
Запікаємо при 200 градусах приблизно 40-45 хвилин.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |