M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:17 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| 250-300 г яловичої або курячої печінки 5 шт яєць (бажано домашніх) 2 шт кисло-солодких яблук 1 цибулька 150 г твердого сиру майонез не жирний
Для того, щоб почати готувати наше блюдо нам насамперед потрібно буде відварити печінку. Після того як печінка охолола ми беремо і натираємо її на крупній тертці. Потім, дрібними кубиками нарізаємо цибулю (якщо не любите сильний смак цибулі, то його можна попередньо замаринувати з оцтом). Яблука, твердий сир та яйця теж натираємо на крупній тертці. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до формування салату.
Всі інгрідієнти рівномірно викладаємо шарами: Перший шар — викладаємо нашу печінку, солимо і змащуємо майонезом. Другим шаром буде цибуля (не варто класти її багато). Шар третіх, це натерті яблучка (змащуємо майонезом) На четвертий шар викладаємо яйця, також солимо і змащуємо майонезом. Фінішним п’ятий шаром буде натертий твердий сир. Страва готова. Це так смачно — не описати словами. Смачного!
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |