»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Як приготувати печінку під шубою? (Як приготувати печінку під шубою?)
Як приготувати печінку під шубою?
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:17 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
250-300 г яловичої або курячої печінки
5 шт яєць (бажано домашніх)
2 шт кисло-солодких яблук
1 цибулька
150 г твердого сиру
майонез не жирний

Для того, щоб почати готувати наше блюдо нам насамперед потрібно буде відварити печінку. Після того як печінка охолола ми беремо і натираємо її на крупній тертці. Потім, дрібними кубиками нарізаємо цибулю (якщо не любите сильний смак цибулі, то його можна попередньо замаринувати з оцтом).
Яблука, твердий сир та яйця теж натираємо на крупній тертці. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до формування салату.

Всі інгрідієнти рівномірно викладаємо шарами:
Перший шар — викладаємо нашу печінку, солимо і змащуємо майонезом.
Другим шаром буде цибуля (не варто класти її багато).
Шар третіх, це натерті яблучка (змащуємо майонезом)
На четвертий шар викладаємо яйця, також солимо і змащуємо майонезом.
Фінішним п’ятий шаром буде натертий твердий сир.
Страва готова. Це так смачно — не описати словами. Смачного!


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Як приготувати печінку під шубою? (Як приготувати печінку під шубою?)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz