M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:14 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Рулет з твердого сиру з фаршем. Ця страва дуже смачна і зовсім не складна в приготуванні. Також рулетиком можна порадувати і сім’ю і гостей у будні або святкові дні.
Щоб приготувати рулет з твердого сиру з фаршем нам стане в нагоді:
Для приготування тіста:
200 грам твердого сиру, можна різних видів; 4 яйця Для м’ясного фаршу: 500 гр. свинини; 500 гр. яловичини; 150 грам столового білого вина; половина червоного болг. перцю; 1/3 чайна ложка імбиру; сіль, зелень, перець за смаком
Першим ділом приготуємо сирне тісто. Для цього дрібно натремо на тертці сир, додамо яйця і розмішати. На деко разкачіваем фольгу, змащуємо її маслом і викладаємо тісто. До золотистого кольору запікаємо при 180-200 градусах в духовці. Даємо тісту охолонути.
А тим часом приготуємо м’ясну начинку для рулету. Розмішуємо свининку і яловичину, додаємо туди імбир і вино. Солимо, перчимо. Окремо наріжемо дрібно перець і зелень.
У вас нет помощника на кухне не отчаивайтесь, это поправимо посетив www.et-e.com.ua вы приятно удивитесь, сколько здесь полезной и необходимой кухоной техники, что прям глаза разбегаються и вы обязательно подберете себе тут того самого кухоного помощника который день за днем будет вашу жизнь делать проще и вкуснее.
Отже тісто охололо, викладаємо на нього фарш, посипаємо червоним перцем і зеленню. Загортаємо тісто рулетом, потім кладемо його у фольгу і ставимо в духовку (200 градусів) на 40 хвилин. Коли рулет буде готовий — виймаємо його з духовки, але не дістаємо з фольги, поки той не охолоне. При подачі прикрашаємо зеленню.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |