M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:13 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Готується страва так — з кісток баранини бульйон варять, а через м’ясорубку м’якоть пропускають разом з цибулею, додають ряс у фарш, перець, сіль, перемішують і формують кульки. У середину кладуть кожної кульки 2-3 штуки промитої аличі сушеної.
Саме приготування заключається в тому, що У бульйоні зварити попередньо замочений горох, покласти потім туди кульки з фаршу, картоплю, цибулю дрібно нашатковану та підсмажену, а перець кладуть за 15-20 хв. до готовності, настій шафрану, сіль, доводять до готовності. На стіл при подачі посипають зеленню — кінзою, а взимку посипають сушеної м’ятою.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |