M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:11 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Нарізаємо для приготування дрібно ногу баранячу. Натираємо моркву на тертці крупній, а ще можна пофантазувавши нарізати як «моркву по корейськи». Наливаємо туди в казан 200 г. рослинного масла.
Кидаємо в казан одну цибулину, щоб вбити оліїний запах. Ріжемо цибулю напівколами. Коли масло закипає — цибулину з нього потрібно викинути. У закипіле масло кладемо м’ясо, коли м’ясо засмажиться — сік з казана виливаємо в окремий посуд. Газовая плита Одесса працює, а ми кидаємо в казан до м’яса моркву, перемішуємо, потім покриваємо ще нарізаною цибулею і дрібно порізаним часником (1 головка). Додаємо спеції: барбарис, перець, Зеру.
Трохи тушкуємо все на повільному вогні. Потім засипаємо сухий рис, заливаємо сік від м’яса, заливаємо все окропом «на два пальці вище рівня рису «. Коли вода вбереться, встромляю в рис 3 головки нечищеного, але митого часнику і продовжуємо готувати. Після цього зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і чекаємо 20 хв.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |