M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:09 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| У киплячу воду покласти очищений цілий буряк, варити майже до готовності. Дрібно нарізані ріпчасту цибулю та моркву протушкувати у вершковому маслі. Буряк вийняти, а в буряковий відвар покласти нарізану кубиками картоплю. Через 10 хвилин додати капусту, коли капуста звариться до готовності, покласти цибулю та моркву. Відварений буряк натерти на крупній тертці і покласти в каструлю. Як тільки все закипить, додати томатну пасту, сіль, цукор за смаком. При подачі до столу заправити борщ сметаною і зеленню.
Продукти для приготування борщу: Вода — 1,5 л, цибуля ріпчаста — 1 шт., Морква — 1 шт., Буряк — 1 шт., Картопля — 2 шт., Томат-паста — 1 ст. ложка, сіль — 1 г, цукор — 0,5 г, сметана — 10 г, зелень різна — 5 г.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |