M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:09 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Суп рибний з перловою крупою
Інгридієнти: 500 г риби, 75 г перлової крупи, цибулина, морква, корінь петрушки, 75г рослинної олії, 1 лавровий лист, 5 шт. перцю запашного — горошком, 2 л. води, сіль за смаком.
Перлову крупу обсмажити на сковороді, залити окропом і варити до готовності. Цибулю, моркву і петрушку очистити, вимити, нашаткувати. Рибу обробити, промити й нарізати шматочками, з’єднати з приготовленими овочами і пасерувати на добре розігрітій рослинній олії 2-3 хв. Перекласти все в каструлю, залити окропом і варити до готовності. Влити перловий відвар (разом з крупою), додати лавровий лист і духмяний перець, прокип’ятити 5 хв. і посолити.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |