»
Привет Гость:)

Language: ENG / UA / RU / CN / AR |

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Приготовити Розсольник домашній. (Приготовити Розсольник домашній.)
Приготовити Розсольник домашній.
M@Ci4KAДата: Сб, 29.06.2013, 17:07 | Сообщение # 1
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
Розсольник домашній.

Капуста — 200 г, картопля — 500 г, морква — 100 г, петрушка — 150 г, селера — 50 г, цибуля ріпчаста — 100 г, цибуля-порей — 100 г, огірки солоні — 150 г, маргарин столовий — 50 г, сметана — 50 г, зелень.

Розсольник домашній готують на м’ясному бульйоні з яловичиною, свининою, бараниною, а також на рибному бульйоні або на воді. Капусту, коріння і цибулю нашаткувати. Коріння і цибулю спасерувати на жирі. Огірки нарізати так само, як для розсольнику, а картопля — часточками або брусочками. У киплячий бульйон або воду покласти свіжу білокачанну капусту, довести до кипіння, додати пасеровані коріння, картоплю, огірки і продовжувати варіння ще 20-25 хв. За 5-10 хв. до закінчення варіння покласти сіль і заправити суп кип’яченим процідженим огірковим розсолом. Подавати зі сметаною і зеленню.


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
 
Форум » Интересные категории » Рецепты блюда » Приготовити Розсольник домашній. (Приготовити Розсольник домашній.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright ISP.at.ua ©® 2012-2024™ V2-версия шаблона | Design by KF.AT.UA ©®™
| |
Myserver.do.am |
Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz