M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:07 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Розсольник домашній.
Капуста — 200 г, картопля — 500 г, морква — 100 г, петрушка — 150 г, селера — 50 г, цибуля ріпчаста — 100 г, цибуля-порей — 100 г, огірки солоні — 150 г, маргарин столовий — 50 г, сметана — 50 г, зелень.
Розсольник домашній готують на м’ясному бульйоні з яловичиною, свининою, бараниною, а також на рибному бульйоні або на воді. Капусту, коріння і цибулю нашаткувати. Коріння і цибулю спасерувати на жирі. Огірки нарізати так само, як для розсольнику, а картопля — часточками або брусочками. У киплячий бульйон або воду покласти свіжу білокачанну капусту, довести до кипіння, додати пасеровані коріння, картоплю, огірки і продовжувати варіння ще 20-25 хв. За 5-10 хв. до закінчення варіння покласти сіль і заправити суп кип’яченим процідженим огірковим розсолом. Подавати зі сметаною і зеленню.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |