M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:07 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Щі російські з білокачанної капусти.
Капуста — 800 г, ріпа — 50-100 г, морква — 100 г, петрушка, цибуля ріпчаста — 100 г, цибуля-порей — 50 г, помідори — 250 г, борошно — 15 г, маргарин столовий — 50 г, сметана — 50 г, лавровий лист, перець, зелень.
Коріння (ріпи, моркви, петрушки) і цибулю (ріпчасту і порей) нарізати часточками або брусочками і разом спасерувати з жиром. Капусту нарізати кубиками по 2-3 см, а ранню (разом з качаном) — часточками по 5-6 см. Деякі пізні сорти білокачанної капусти додають щам неприємний запах і гіркуватий присмак, таку капусту перед закладкою занурюють на 2-3 хв. в окріп. У киплячий бульйон або воду покласти капусту, довести до кипіння, додати корінь і варити 30-40 хв. За 5-10 хв. до закінчення варіння заправити сіллю щі, спеціями (Лавровий лист, перець), пасероване томатне-пюре або помідорами, нарізаними скибочками. Подавати щі бажано зі сметаною і зеленню.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |