M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:06 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Борщ український з пампушками
Варимо бульйон на м’ясі до готовності. Одночасно на великій сковороді тушкуємо нарізаний соломкою буряк, додаємо трохи бульйону, солі, оцту (25г.), цукру (30г.), тушкувати до готовності, потім виливаємо в каструлю з бульйоном і ставимо на маленький вогонь.
Борщ заправляємо: підсмажуємо на жирі цибулю, борошно, розводимо бульйоном, додаємо томатний соус, часник, лавровий лист і перець, 1 ст. ложку сметани, зелень петрушки. Пампушки подати до борщу, полив розтертим часником, розведеним соняшниковою олією.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |