M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:05 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для приготування цієїї першої страви потрібно взяти 200 г грибів (трубчасті гриби і сироїжки), 250 грам кісток, 50 гтрам цибулі, 100 грам білої квасолі, 1/8 л сметани, 50 грам овочів, сіль.
По-перше потрібно зварити бульйон з кісток, перед готовністю покласти в нього цибулю та овочі. Попередньо замочену квасолю зварити, протерти через сито і розбавити процідженим бульйоном з кісток. Потім додати у страву нарізані гриби, частину зварених і нарізаних овочів та добре усе це переварити, потім заправити суп сметаною. Як радить кулинарный блог страву з грибів звичайн краще вживати теплою, або підігрітою.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |