M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:04 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| ЦИБУЛЬНИЙ СУП по-паризькі
Для 6 чоловік: 3 склянки нарізаної дрібними кубиками ріпчастої цибулі, 3 ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки пшеничного борошна, 6 склянок міцного м’ясного бульйону (можна з кубика), 1 лавровий лист, 1 / 4 чайної ложки меленого чорного перцю, 6 скибочок білого хліба, 1,5 склянки натертого сиру.
Цибулю обсмажити до коричневого кольору, додати, помішуючи, борошно і бульйон. Покласти спеції. Варити на слабкому вогні приблизно 30 хвилин. Вийняти лавровий лист і додати сіль за смаком, з хліба зробити тости.
Розлити суп по тарілках, покласти в кожну по тостику, посипаному сиром (3 / 4 склянки), накрити кришками тарілки або поставити в теплу духовку, щоб сир розтопився.
Наївшись до схочу можна і зажадати чогось приємного, збирайте друзів і нумо кататися по місту прокат лимузинов вам стане у поміч, відмічати свято з шикарною машиною завжди приємно буде вам та вашим знайомим.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |