M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 17:03 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Солянка збірна м’ясна.
Основні компоненти страви: кістки м’ясні — 125 грам, м’ясо — 40 грам, варена шинка(окіст зі шкіркою) — 20 г, свіжі сосиски — 20 г, нирки — 47 грам, цибуля — 50 г, огірки солоні — 30-40 г, каперси — 10-15 г, маслини — 25-30 грам, чорні оливки — 8 г, томатне пюре — 25 г, вершкове масло — 10 г, сметана — 30 г, лимон — 1 / 10 шт., лист лавровий, перець горошком, сіль та зелень.
Цибулю нашаткувати і спассерувати на вершковому маслі, додати туди томат-пюре і продовжувати все це пасерувати 5-8 хвилин. Солоні огірки залежно від сорту обробити.
У вже киплячий бульйон потрібно туди покласти гарнір, а це є цибуля, оливки, огірки, каперси, а також м’ясні продукти та спеції і варити десь 5-10 хвилин. Наприкінці варіння в страву додати сіль і сметану.
У тарілку з солянкою покласти маслини, скибочка лимона, зелень і подати їх окремо.
Солянка ленінградська.
Ну, а как приготовить солянку по ленінкрадське — цю готують так само, як м’ясну збірну, але без томату-пюре. В Наприкінці варіння заправити солянку сметаною. При подачі в тарілку додати маслини і зелень.
Яловичина — 40 г, шинка варена — 20 г, сосиски — 20 г, гусак — 35 г, цибуля ріпчаста — 40 г, огірки солоні — 30 г, каперси — 10 г, маслини — 10 г, селера — 5 г, масло вершкове — 10 г, сметана — 15 г, зелень — 5 г, сіль.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |