M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 16:59 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Суп з фрикадельками.
Цибулину натерти на дрібній тертці, додати у фарш, приєднати збите яйце, посолити, ретельно вимішати і зробити невеликі фрикадельки.
Фрикадельки відварювати 2-3 хв, коли будуть готові фрикадельки вийняти з бульйону, залити 2 л окропу, додати нашатковану картоплю, лавровий лист і перець горошком та варити 10 хв. Моркву порізати соломкою, що залишилася цибулину нашаткувати кубиками, пасерувати на рослинній олії і додати в суп. Варити 5 хв. Перед подачею до столу додати за смаком зелень і сметану.
Беремо для приготування супу: 400 г фаршу м’ясного, 1 яйце, 3 картоплини, 2 цибулини, моркву, лавровий лист, перець горошком, сіль — за смаком.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |