M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 16:55 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Вино із шипшини
Що потрібно для вина: 1 кг. стиглої шипшини, 3 л. води, 1 кг. цукру.
Шипшину промити обрізати кінці, вийняти насіння, засипати в пятилітрову банку, залити охолодженим цукровим сіропоп (звареним з 3 л. води і цукру). Банку закрити нещільно і поставити в тепле місце на 3 місяці. Час від часу банку потрібно струшувати. Через 3 місяці сік процідити, розлити в пляшки, щільно закупорити і поставити на 3 — 6 місяців в холодне місце. Чим довше стоїть вино тим воно міцніше і смачніше.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |