M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 16:55 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Абрикосова горілка, домашній рецепт. Щоб приготувати цю горілку треба заповнити три чверті 10-літрового бутля свіжими абрикосами, які треба протертими через сито, також додати половину витягнутих з абрикосів і потовчених кісточок. На 1 кг абрикосів влити 1 л. коньяку або спирту і 75 г цукру. При використані чистого спирту треба в бутиль додати 250 г води. Бутиль, обовязково не повиннен бути повним, закриваємо кришкою і ставимо на сонці для бродіння. Коли маса перебродить, процідити її треба крізь сито, обовязково профільтрувати, приготовлену горілку розлити по бутлях і закупорити, поставити у темне місце.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |