M@Ci4KA | Дата: Сб, 29.06.2013, 18:25 | Сообщение # 1 |
:)
Группа: Администратор
Сообщений: 856
Статус: Offline
| Для приготування страви потрібно взяти: 400 гр. волоських горіхів — стовкти, змішати з 400 гр. підсмаженої і прокрученої в м’ясорубці печінки, додати 2 сирих яйця, 50 гр. масла. Все добре перемішати, нафарширувати натерту сіллю індичку, заштопати її, укласти на деко, підлити трохи води, змастити маслом і поставити в гарячу духовку, щоб підрум’янилася. Потім жар зменшити і дожарувати до готовності, поливаючи її соком, що з неї стікає.
Можна фарш робити і без горіхів, з однієї печінки. А можна ще з печінки і грибів, рису з курагою і родзинками, та мало чи ще, що і з чим. Наприклад, згасити шматочки у вишневому соусі, в крайньому випадку, в соусі з мірабелі (або інших слив) з курагою і родзинками. Це вже зовсім просто — посолити, обсмажити в олії, скласти в каструльку, залити соусом, засипати ароматами і тушкувати.
(¯`v´¯) `•.¸.•´ ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•¨¯`•
:)
|
|
| |